COQ EN PÂTE’S TASTING MENU - 415 KR.

Oksetatar med urtemayo, æggeblommecreme, pickles, radisekarse

***

Torsk, glaserede courgetter og gulerødder med spidskommen, beurre blanc, dildolie

***

Onglet af oksekød, sauce bordelaise, knoldselleripuré, ovnbagt rødbeder, pomme Anna

***

Hasselnød panna cotta, crumble, hasselnødder, vilde bær gel

 
 

FORRETTER

 

Svampe ravioli, riesling og karl-johan svampe sauce 105 Kr.

Østers Joséphine fra Gillardeau, serveret med syltede skalotteløg og citron 3 eller 6 stk. 35 Kr./stk

Frédérics foie gras med figen relish og ristet brioche 150 Kr.

Marineret laks med røbeder, rygeostcreme, syltede rødbeder, rød mangold 110 Kr.

Oksetatar med urtemayo, æggeblommecreme, syltede agurker, radisekarse 95 Kr.

Cremet muslingesuppe med safran, gulerødder og fenikel julienne, dild olie 95 Kr.

 
 

HOVEDRETTER

 

Onglet af oksekød, sauce bordelaise, knoldselleripuré, ovnbagt rødbeder, pomme Anna 225 Kr.

Tilsæt pandestegt foie gras + 60 Kr.

Torsk, glaserede courgetter og gulerødder med spidskommen, beurre blanc, dildolie, pomme Anna 225 Kr.

Braiserede svinkæber « à la Bourguignone », tagliatelle med smør og parmesan 195 Kr.

Klassisk steak tatar serveret med pommes frites og salat 195 Kr.

Tagliatelle med hummer, rejer, venusmuslinger med jomfruhummerbisque 250 Kr.

Dal med beluga linser, glaserede gulerødder, creme fraiche, persille, fladbrød (V) 185 Kr.

 
 

SIDES

Pommes frites med trøffelmayo 55 Kr.

Blandede salatblade med cherrytomater, syltede rødløg, Dijon sennep vinaigrette 45 kr.

 

OST / DESSERTER

 

Chokolade lava kage med vaniljeis 105 Kr. 

« Comme un Tiramisu », mascarpone og vanilje chantilly, génoise kage, khalúa, crumble og kaffe is 95 Kr.

Hasselnød panna cotta, crumble, ristede hasselnødder, vilde bær gel 95 Kr.

Vores udvalg af oste med figen relish, valnødder marineret med honning og armagnac, blå ostekiks 125 Kr.

 
 

Børnemenu - 150 Kr.

Oksebøf eller sprød kylling med pommes frites og ketchup

Vaniljeis

Inkl. 1 soda eller juice