COQ EN PÂTE'S TASTING MENU 415 kr.

Tun crudo, citrusfrugter, granatæble, jalapeños

***

Hvide asparges, brunt smør hollandaise, hasselnødder, piment d’Espelette

***

Braiseret beef short ribs, bordelaise, kartoffelskum, forårsgrøntsager

***

  Jordbærcroustillant med sorbet

 
 

FORRETTER

 

Oksetatar med estragonmayo, æggeblommecreme, pickles, radisekarse 95 Kr.

Tun crudo, citrusfrugter, granatæble, jalapeños 110 Kr.

Hvide asparges, brunt smør hollandaise, hasselnødder, piment d’Espelette 110 Kr.

Frédérics foie gras med figen relish og ristet brioche 150 Kr.

Østers Joséphine fra Gillardeau, serveret med syltede skalotteløg og citron.

3 eller 6 stk. 35 Kr./stk

 
 

HOVEDRETTER

 

Ribeye, beurre maître d’hôtel, demi glace, pommes frites, broccolini 225 Kr.

Torsk à la plancha, ratatouille minut, muslingesauce med safran, basilikumolie 225 Kr.

Braiseret beef short ribs, bordelaise, kartoffelskum, forårsgrøntsager 195 Kr.

Klassisk steak tatar serveret med pommes frites og salat 195 Kr.

Risotto af pépinettes à la Provençale, parmesan sprød (V) 185 Kr.

Tilføj 3 stk. Gambas à la plancha + 60 Kr.

 
 

SIDES

Pommes frites med estragon mayo 55 Kr.

Broccolini, revet parmesan 55 kr.

Grøn salat med cherrytomater, syltede rødløg, Dijon sennep vinaigrette 55 kr.

 

OST / DESSERTER

 

Brillat savarin, ristet rugbrød, appelsin og gulerod relish 125 Kr.

Jordbærcroustillant med sorbet 95 Kr.

« Comme un Tiramisu », mascarpone og vanilje chantilly, génoise kage, khalúa, crumble og kaffe is 95 Kr.

Affogato: Expresso med vanilje is og frangelico likør 65 Kr.

 
 

Børnemenu - 150 Kr.

Fish and chips

Eller

Stegt kylling og chips

***

Vaniljeis

***

sodavand eller juice