COQ EN PÂTE'S TASTING MENU 435 kr.

Oksetartar, røget chilimayo, æggeblommecreme, syltede agurker, karse, ristet rugbrødspulver

***

Champignon royale med sauteret østershatte, portvinsreduktion

***

Oksemørbrad, demi glaze, portobello, selleri, glaserede løg, kartoffelmos med trøffelsmør

***

  Vaniljecrème brûlée med dagens sorbet og mandeltuile

 
 

FORRETTER

 

Oksetartar, røget chilimayo, æggeblommecreme, syltede agurker, karse, ristet rugbrødspulver 95 kr.

Hummerbisque med kammuslinger, mirepoix og estragonolie 110 kr.

Champignon royale med sauteret østershatte, portvinsreduktion 105 kr.

Frédérics foie gras med figen relish og ristet brioche 150 Kr.

Østers Joséphine fra Gillardeau, serveret med syltede skalotteløg og citron.

3 eller 6 stk. 35 Kr./stk

 
 

HOVEDRETTER

 

Ribeye, Maitre d’hôtel smør, demi glaze, pommes frites 255 kr.

Risotto af pépinetter, svampe, parmesan tuiles, trøffelolie (V) 185 kr

Laksemozaïque med tang, porrefondue, muslingesauce, nye kartofler 225 kr.

Parmentier med andeconfit, karljohan and foie gras 215 kr.

Tartar med røget chili mayo, æggeblommecreme og pommes frites med dijonnaise 195 kr.

Oksemørbrad, demi glaze, portobello, selleri, glaserede løg, kartoffelmos med trøffelsmør 245 kr.

+ stegt foie gras 60 kr.

 
 

SIDES

Pommes frites med Dijonnaise 55 kr.

Grillet hjertesalat, cæsardressing med krydderurter, parmesan 55 kr.

 

OST / DESSERTER

 

Brillat savarin, ristet rugbrød, appelsin og gulerods relish 125 Kr.

Vanilje crème brûlée med dagens sorbet og mandeltuile 85 kr.

Croustillant med karamelliserede æbler flamberet med calvados, vaniljeis 95 kr.

Affogato: Expresso med vanilje is og frangelico likør 65 Kr.

 
 

Børnemenu - 150 Kr.

Fish and chips med remoulade

Eller

Oksemørbrad med pommes frites og ketchup

***

Vaniljeis

***

sodavand eller juice